FAMOUS Collection

FAMOUS Collection

Η σειρά στρωμάτων FAMOUS collection είναι αγαπητή προς το κοινό και συνδυάζει ποιότητα και τιμή. Η ποικιλία διάφορων τύπων με εύστοχους συνδυασμούς, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε ελκυστικές τιμές. Προσφέρουν ορθοπεδική στήριξη και κατασκευάζονται με ποιοτικές πρώτες ύλες.
 • 119 Star Plus Coco Hotel

  Για να συνδυάζετε πάντα ποιότητα και φινέτσα το Star Plus Coco Hotel είναι το στρώμα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους απέναντι σε κάθε πελάτη! Διαθέτοντας ελατήρια Bonnell με λαμάκι σε συνδυασμό με board protection το ανατομικό αυτό στρώμα δεν χάνει ποτέ τη φόρμα του διατηρώντας ισχυρή περιμετρική στήριξη και την απαραίτητη ελαστικότητα. Παράλληλα εμπεριέχει κοκοφοίνικα, ένα φυσικό υλικό με ικανότητα να απορροφά την υγρασία εξυπηρετώντας στον καλύτερο δυνατό αερισμό του στρώματος. Το βελουτέ ύφασμα που το επενδύει εξωτερικά αφήνει μια απαλή αίσθηση στο σώμα του πελάτη ενώ διαθέτει και φερμουάρ για καλύτερο έλεγχο του εσωτερικού του.
  Από
  252,96 €
 • 12 Star Plus

  Η βελούδινη αίσθηση ενός στρώματος Star Plus δεν περνά απαρατήρητη κάθε φορά που ξαπλώνετε πάνω του. Ανατομικό στρώμα μέτριας σκληρότητας με κατασκευή από ελατήρια τύπου Bonnell και ικανότητα να προσαρμόζεται στο σώμα, χαρίζει πολλές αφορμές για ξεκούραση. Είναι αεριζόμενο χωρίς να συγκρατεί βλαβερά στοιχεία από την ατμόσφαιρα. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι διαθέτει φερμουάρ που βοηθά στον έλεγχο του εσωτερικού και τον εύκολο καθαρισμό του.
  Από
  161,20 €
 • 120 Star Plus Coco Pillowtop Hotel

  Ένα από τα πιο όμορφα...αστέρια της δημοφιλούς και ταυτόχρονα οικονομικής μας σειράς στρωμάτων για ξενοδοχεία αποτελεί το Star Plus Coco Pillowtop Hotel. Τα ελατήρια Bonnell με λαμάκι που διαθέτει του χαρίζουν την κατάλληλη ανθεκτικότητα, ισορροπία και την περιμετρική στήριξη που χρειάζεται , τα οποία ενισχύονται ακόμη περισσότερο με το board protection ύφασμα. Ο κοκοφοίνικας που εμπεριέχει συμβάλλει στη φυσική ρύθμιση της θερμοκρασίας του στρώματος και στη δροσερή αίσθηση που αφήνει στον πελάτη. Μα το καλύτερο για έναν μαλακό και άνετο ύπνο είναι η ιδιότητα Pillowtop που μετατρέπει την επιφάνεια του στρώματος σε ένα μεγάλο και ανατομικό μαξιλάρι για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης!
  Από
  277,76 €
 • 121 Star Plus Mini Bonnell Hotel

  Για πελάτες που επιθυμούν να ξαπλώνουν σε ένα σκληρό στρώμα ξενοδοχείου το Star Plus Mini Bonnell Hotel είναι η κατάλληλη περίπτωση. Υποστηρίζεται από ελατήρια Mini Bonnell με λαμάκι, τα οποία εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή σε βάρος και πολύ καλή ελαστικότητα. Πρόκειται για ένα στρώμα ανατομικό με ενισχυμένη περιμετρική στήριξη χάρη στο ύφασμα Board protection που διαθέτει. Εξωτερικά έχει επενδυθεί με κομψό ύφασμα βελουτέ αντιαλλεργικό καθώς επίσης διαθέτει και φερμουάρ για καλύτερο έλεγχο του εσωτερικού του.
  Από
  248,00 €
 • 122 Star Plus Mini Bonnell Pillowtop Hotel

  Με τον ιδιαίτερο συνδυασμό σκληρότητας και απαλής αίσθησης το ανατομικό στρώμα Star Plus Mini Bonnell Pillowtop Hotel εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε πελάτη ξενοδοχείου για χαλάρωση. Η άρτια κατασκευή του από ελατήρια Mini Bonnell με λαμάκι σε συνδυασμό με το ύφασμα Board protection χαρίζει μεγάλη ελαστικότητα, ανθεκτικότητα και ισχυρή περιμετρική ενίσχυση. Η Pillowtop επιφάνειά του κάνει το στρώμα μαλακό και αφράτο, έτοιμο να ξεκουράσει όποιο σώμα δεχθεί πάνω του. Εαν όμως οι πελάτες σας προτιμούν ένα σκληρό στρώμα, τότε δεν έχετε παρά να το γυρίσετε από την ανάποδη πλευρά και αυτομάτως έχετε μια πιο σκληρή επιφάνεια ύπνου.
  Από
  267,84 €
 • 129 Star Plus Coco Pocket Hotel

  Επιλογή που κάθε ξενοδοχείο πρέπει να διαθέτει, προκειμένου να ικανοποιεί τους πελάτες που επιθυμούν ένα ανώτερο επίπεδο μυοσκελετικής στήριξης και απαλής αίσθησης στο σώμα τους. Το ενισχυμένο αφρώδες περιεχόμενό του συνδυάζεται με κοκοφοίνικα ώστε να εξασφαλίζεται σταθερότητα, ελαστικότητα και υψηλό επίπεδο άμυνας απέναντι στην υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει ανεξάρτητα ελατήρια Pocket με λαμάκι που προσφέρουν εξαιρετική ανατομικότητα και γερή περιμετρική στήριξη, την ώρα που η προσθήκη board protection προστατεύει τη φόρμα του στρώματος εξωτερικά.
  Από
  265,36 €
 • 13 Star Plus 3D

  Εξαιρετικά απαλό χάρη στο βελούδινο εξωτερικό περίβλημα που διαθέτει, το ανατομικό στρώμα Star Plus 3D αποτελεί μια εμπλουτισμένη έκδοση της σειράς με στρώματα Star. Ενισχυμένο εξωτερικά με την τεχνολογία 3D και κατασκευή από ελατήρια Bonnell 2,4 mm, αποτελεί στρώμα μέτριας σκληρότητας με πιο σταθερή επιφάνεια για το σώμα. Αεριζόμενο στρώμα που διατηρεί δροσερά επίπεδα θερμοκρασίας, ενώ χάρη στο φερμουάρ που περιλαμβάνει, ο έλεγχος του εσωτερικού αποτελεί πανεύκολη διαδικασία.
  Από
  178,56 €
 • 130 Star Plus Coco Pocket Pillowtop Hotel

  Άψογο ανατομικό στρώμα για ξενοδοχείο, με ποιοτικά χαρακτηριστικά που φροντίζουν τις λεπτομέρειες, για να απολαμβάνουν οι πελάτες σας έναν χαλαρωτικό ύπνο. Η τεχνοτροπία Pillowtop ενδυναμώνει την επιφάνεια του στρώματος δίνοντας ένα μαλακό αποτέλεσμα για το σώμα σας. Επιπλέον αφρώδη υλικά και κοκοφοίνικας συνδυάζονται εξαιρετικά στο εσωτερικό του, έτσι ώστε το στρώμα να διατηρεί την ελαστικότητα και τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket με λαμάκι που το υποστηρίζουν, εξασφαλίζουν προσαρμογή στις κινήσεις του σώματος για καλύτερη στήριξη, διαθέτοντας συγχρόνως ισχυρό κράτημα περιμετρικά.
  Από
  282,72 €
 • 14 Star Plus Pillowtop

  Για εκείνους που περνούν περιόδους με εναλλασσόμενες διαθέσεις στον ύπνο τους, το ανατομικό στρώμα Star Plus Pillowtop αποτελεί την ιδανική προσιτή λύση: με κατασκευαστική έμφαση στις επιφάνειες προσφέρει διπλή επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες ύπνου που έχετε, διαθέτοντας μια μαλακή πλευρά και μια πιο σκληρή. Αποτελείται από ελατήρια Bonnell με συμπεριφορά που προσαρμόζεται στο σώμα. Διαθέτει φερμουάρ για να ελέγχετε και να καθαρίζετε το εσωτερικό του, την ώρα που είναι αεριζόμενο, κάτι που το βοηθά να διατηρεί δροσερότερο επίπεδα θερμοκρασίας σε σχέση με ένα κοινό στρώμα.
  Από
  188,48 €
 • 144 Star Foam 400 Coco 3D

  Ιδανική επιλογή σε αφρώδες στρώμα τύπου Foam με περιεχόμενο από κοκοφοίνικα, που διαμορφώνουν μια σταθερή και έξτρα ελαστική επιφάνεια για το σώμα σας. Είναι αεριζόμενο στρώμα, με αφαιρούμενο κάλυμμα και cover foam που διευκολύνει την αφαίρεση του καλύμματος. Ο κοκοφοίνικας συντελεί στη διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας για να μπορείτε να απολαμβάνετε διαρκώς μια δροσερή αίσθηση.
  Από
  305,04 €
 • 145 Star Foam 400 Latex 3D

  Με την προσθήκη Latex στο περιεχόμενό του, δημιουργήσαμε ένα αφρώδες στρώμα τύπου foam που συμπεριφέρεται με μαλακό και απαλό τρόπο στο σώμα σας. Έχει την ικανότητα να «αναπνέει» σωστά για να διατηρείται σε χαμηλή θερμοκρασία, την ώρα που το εξωτερικό του κάλυμμα είναι αφαιρούμενο εύκολα χάρη στην προσθήκη cover foam, έτσι ώστε να το αερίζετε συχνά χωρίς κόπο.
  Από
  391,84 €
 • 146 Star Foam 400 Coco Extra Latex On Top 3D

  Μαλακό στρώμα αφρώδες τύπου Foam με ενισχυμένο περιεχόμενο και ειδικά διαμορφωμένη μαλακή επιφάνεια που θα κάνει αμέσως διαφορά στον ύπνο που απολαμβάνετε. Διαθέτει περιεχόμενο από latex μαζί με κοκοφοίνικα, που προσδίδουν σωστή συμπεριφορά απέναντι στην υψηλή θερμοκρασία και ιδανικό περιβάλλον για το σώμα. Ενισχυμένο εξωτερικά με τεχνολογία border 3D, περιλαμβάνει ακόμα αφαιρούμενο κάλυμμα για τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό του.
  Από
  421,60 €
 • 147 Star Foam 400 Memory 3D

  Έχοντας την ικανότητα να επανέρχεται στην αρχική του θέση με την τεχνολογία Memory, το αφρώδες στρώμα Star Foam 400 Memory 3D αποτελεί μια λύση που εξασφαλίζει έναν μαλακό και ήρεμο ύπνο. Προσφέρει απαλή αίσθηση με δυνατότητα να αερίζεται σωστά και να διατηρείται δροσερό. Το εξωτερικό κάλυμμα είναι αφαιρούμενο επιτρέποντας ευκολότερο καθαρισμό.
  Από
  352,16 €
 • 148 Star Foam 400 Coco Memory on top 3D

  Μια ποιοτική επιλογή με κοκοφοίνικα στο εσωτερικό και τεχνολογία Memory να προσφέρει μια απαλή επιφάνεια, που έχει την ικανότητα να επανέρχεται στην αρχική του θέση, προσφέροντας διαρκώς την ίδια απαλή επιφάνεια. Είναι αεριζόμενο στρώμα με αφαιρούμενο κάλυμμα και επιπλέον cover foam που κάνει εύκολη διαδικασία την αφαίρεση και τον καθαρισμό του.
  Από
  384,40 €
 • 15 Star Plus Coco

  Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σειρά Star η επιλογή για στρώμα με περιεχόμενο από κοκοφοίνικα εμποτισμένο με latex. Απαλό εξωτερικά με περίβλημα από βελουτέ ύφασμα και αρκετά ανθεκτικό εσωτερικά απέναντι στην εισχώρηση υγρασίας. Συνδυάζει αντοχή με ελαστικότητα και αποτελείται από ελατήρια Bonnell με ικανότητα να προσαρμόζεται στο σώμα. Φιλικό για το δέρμα, αεριζόμενο στρώμα με φερμουάρ που διευκολύνει την εύκολη συντήρηση του εσωτερικά.
  Από
  186,00 €
 • 16 Star Plus Coco 3D

  Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σειρά Star η επιλογή για στρώμα με περιεχόμενο από κοκοφοίνικα εμποτισμένο με latex. Απαλό εξωτερικά με περίβλημα από βελουτέ ύφασμα και αρκετά ανθεκτικό εσωτερικά απέναντι στην εισχώρηση υγρασίας. Συνδυάζει αντοχή με ελαστικότητα και αποτελείται από ελατήρια Bonnell με ικανότητα να προσαρμόζεται στο σώμα. Φιλικό για το δέρμα, αεριζόμενο στρώμα με φερμουάρ που διευκολύνει την εύκολη συντήρηση του εσωτερικά.
  Από
  203,36 €
Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5